banner913
banner932
banner1032

Rowe, Arsenal'den Fulham'a gitti

banner1020

Premier Lig ekibi Fulham, Arsenal'den Emile Smith Rowe'u renklerine bağladı. 24 yaşındaki futbolcuyla 5+1 yıllık sözleşme imzalandı

banner1045
Rowe, Arsenal'den Fulham'a gitti

banner971
Arsenal forması giyen Emile Smith Rowe, Fulham'ın yolunu tuttu. Fulham'ın bu transfer için 34 milyon sterlin bonservis ödediği iddia edildi.
5+1 YILLIK SÖZLEŞME
Fulham, 24 yaşındaki futbolcuyla 5+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. İngiltere basınında, Fulham'ın bu transfer için bonuslarla 34 milyon sterlin bonservis bedeli ödeyeceği öne sürüldü.
ARSENAL KARNESİ
Arsenal altyapısında yetişen Smith Rowe, Leipzig ve Huddersfield Town'da kiralık görev yaptı. Profesyonel kariyerine 2018'de başlayan İngiliz futbolcu, Arsenal formasıyla 115 maça çıktı ve 18 gol, 13 asistlik performans sergiledi. Smith Rowe, İngiltere Milli Takımı'nın formasını ise 3 kez giydi ve bir gol kaydetti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.