banner913
banner932
banner1032

Suudiler yıldızlara göz diktiler

banner1020

Suudi Arabistan Ligi ekipleri, gözünü Avrupa'nın önemli kulüplerinde forma giyen kariyerli futbolculara çevirdi. Son olarak Benzema transferiyle dikkatleri üzerine çeken Suudi Arabistan Ligi takımlarının durmaya niyeti yok gibi

banner1045
Suudiler yıldızlara göz diktiler

banner971
Suudi Arabistan Ligi ekiplerinin transferler girişimleri Avrupa basınında geniş yer buluyor.
Avrupa medyasında yer alan haberlere göre, Karim Benzema'yı kadrosuna katan Al Ittihad kulübü, NgoloKante transferini de bitirmek üzere.
Sağlık kontrolünden geçirilen 32 yaşındaki Fransız oyuncu, 2027 yılına kadar sürecek bir sözleşmeye imza atacak.
Al Ittihad, Tottenham'dan ayrılması beklenen Min Son için de 65 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
Arabistan için transferde adı geçen bir diğer yıldız ise WolverhamptonWanderers'tanRubenNeves. Al Hilal, 26 yaşındaki orta saha oyuncusunu almak için 55 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardı.
Bonservisi Chelsea'de bulunan 5 futbolcuya da ilgi büyük. EdouardMendy ve Pierre-EmerickAubameyang'a Al Ahli’nin talip olduğu öne sürülüyor.
RomeluLukaku, HakimZiyech ve KalidouKoulibaly'nin de Suudi Ligi'nde top koşturacak yıldız arasına girmesi bekleniyor.
Cristiano Ronaldo ve AndersonTalisca'nın da formasını giydiği Al-Nassr kulübüyse, MarceloBrozovic için Inter'e 15 milyon euro teklifte bulundu.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.