banner913
banner932
banner1032

Üç büyüklerin Avrupa mesaisi başlıyor

banner1020

Yeni formatıyla ilk kez TRT ekranlarında izleyiciyle buluşacak UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, Paok'u; Fenerbahçe USG'yi konuk edecek. Beşiktaş ise deplasmanda Ajax ile karşılaşacak.

banner1045
Üç büyüklerin Avrupa mesaisi başlıyor

banner971
UEFA Avrupa Ligi yeni formatında heyecan başlıyor... Lig aşamasında temsilcilerimiz ilk maçlarına çıkacak.
Galatasaray, Yunan temsilcisi PAOK'u; Fenerbahçe ise Belçika ekibi Union Saint Gilloise'yi konuk edecek. Beşiktaş, Ajax ile Hollanda'da karşı karşıya gelecek.
Temsilcilerimizin maçları TRT 1 ve Tabii'den izleyiciyle buluşacak.
Galatasaray-PAOK maçı TRT 1 ve Tabii'de
Galatasaray, komşu Yunanistan'ın PAOK takımını konuk edecek. Trendyol Süper Lig'de 6'da 6 yapan ve morallerin yerinde olduğu sarı kırmızılılar, başarıyı Avrupa arenasına da taşımak istiyor.
Galatasaray, PAOK ile Avrupa kupalarında ilk kez eşleşti. Daha önce Yunanistan takımlarını 3 kez konuk eden sarı kırmızılılar 3 maçı da 1-0 kazandı.
Temsilcimiz Avrupa kupalarında çıktığı son 3 maçı kaybetti.
RAMS Park'ta 25 Eylül Çarşamba günü oynanacak mücadele saat 22.00'de başlayacak. Karşılaşma şifresiz olarak TRT 1 ve Tabii platformundan naklen yayınlanacak.
Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçı TRT 1 ve Tabii'de
Fenerbahçe, Avrupa Ligi serüvenini Belçika ekibi Union Saint-Gilloise maçıyla açacak sarı-lacivertli temsilcimiz rakibi ile tarihinde üçüncü kez karşı karşıya gelecek.
Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Union Saint-Gilloise ile Konferans Ligi son 16 turunda karşılaştı. Sarı lacivertliler rakibini deplasmanda 3-0 yendi, İstanbul'da ise 1-0 kaybetmesine rağmen tur atladı.
Fenerbahçe, Belçika takımlarını konuk ettiği 5 Avrupa maçında sadece bir kez mağlup oldu.
ÜLKER Stadı'nda 26 Eylül Perşembe günü oynanacak mücadele saat 19.45'te başlayacak. Karşılaşma şifresiz olarak TRT 1 ve Tabii platformundan naklen yayınlanacak.
Ajax-Beşiktaş maçı TRT 1 ve Tabii'de
Avrupa Ligi'ndeki diğer temsilcimiz Beşiktaş, ilk maçında Hollanda deplasmanına çıkacak Siyah beyazlılar Amsterdam ekibi Ajax ile karşılaşacak.
Siyah-beyazlı temsilcimiz Ajax ile daha önce 6 randevuya çıktı. Bu maçların tamamı Hollanda ekibinin üstünlüğü ile sonuçlandı. Beşiktaş rakibi karşısında 3 kez gol sevinci yaşarken kalesinde 14 gol gördü.
Johan Cruyff Arena'da 26 Eylül Perşembe günü oynanacak mücadele saat 22.00'de başlayacak. Karşılaşma şifresiz olarak TRT 1 ve Tabii platformundan naklen yayınlanacak.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.