banner913
banner932
banner1032

DAÜ öğretim üyelerinin projesine TUBİTAK desteği

banner1020

DAÜ'nün "Belleğin Kimlikle Özdeşleşme ve Gruplar Arası Tutumlara Etkisi” isimli projesi TÜBİTAK desteği kazandı

banner1045
DAÜ öğretim üyelerinin projesine TUBİTAK desteği

banner971

AÜ Psikoloji Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Burcu Kaya Kızılöz tarafından yürütülen, “Belleğin Kimlikle Özdeşleşme ve Gruplar Arası Tutumlara Etkisi” isimli araştırma projesi, TÜBİTAK “1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kapsamında desteklenme hakkı kazandı.
DAÜ’den verilen bilgiye göre, Prof. Dr. Şenel Hüsnü Raman, Yrd. Doç. Dr. Şerif Türkkal Yenigüç ve Yrd. Doç. Dr. Ayşenur Talat Zrilli’nin araştırmacı olarak katkıda bulunduğu çalışma, nesiller boyunca aktarılan otobiyografik anılar ile bu anıların uzlaşma ve olası bir barış anlaşmasına ilişkin tutumlar üzerindeki etkilerini inceleyecek.
Üç yıl sürecek iki toplumlu çalışmada Dr. Pınar Kurdoğlu Ersoy doktora sonrası araştırmacı olarak yer alacak, bir yüksek lisans öğrencisine de proje kapsamında bursiyer olarak yer verilecek.
Başvuru öncesi hazırlık aşaması yaklaşık bir yıl süren çalışmanın üst sınırdan destek almaya hak kazandığı ve 1 milyon 537 bin TL’lik bütçeye sahip olduğu kaydedildi.
 

banner979

Etiketler; #DAÜ
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.