banner913
banner932
banner1032

Dark Blue 2.Şampiyon Melekler Plaj Voleybolu Liginde heyecan başladı

banner1020

Dark Blue 2.Şampiyon Melekler Plaj Voleybolu Ligi’nde ilk gün karşılaşmaları oynanırken, Ligde 2. gün müsabakaları bu akşamı saat 18.30 da başlayacak. Gecede Osman Çetintaş Büyükler kategorisinde müsabakalar oynanacak

banner974
Dark Blue 2.Şampiyon Melekler Plaj Voleybolu Liginde heyecan başladı

banner971
KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Dark Blue 2.Şampiyon Melekler Plaj Voleybolu Liginde ilk gün karşılaşmaları pazartesi günü yapıldı.
KKTC Voleybol Federasyonu ile Yüksekbaş Gıda işbirliğinde düzenlenen Dark Blue 2.Şampiyon Melekler Plaj Voleybolu Liginde ilk gün karşılaşmaları tamamlandı. 37 müsabakanın oynandığı ilk gün karşılaşmalarında U12 Kızlar ve U13 Erkekler kategorisinde Grup müsabakaları oynanmadı.
Organizasyonun ikinci gün karşılaşmaları 3 Temmuz Çarşamba akşamı Osman Çetintaş Büyükler kategorisinde oynanacak. 2. gün müsabakaları Saat 18.30 da başlayacak. Bayanlar ve Erkekler kategorisinde yarışacak olan tüm takımların belirtilen saatte organizasyon alanında olmaları gerekmekte. Erkekler ve Bayanlarda Grup Eleme müsabakaları oynanacak ve Çeyrek Finale yükselecek takımlar belli olacak.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.