banner913
banner932
banner1032

Kemal Moral Voleybol Okulu, Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret etti

banner1020

banner1045
Kemal Moral Voleybol Okulu, Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret etti

banner971
Kemal Moral Voleybol Okulu , Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu başkanı Hüseyin Cahitoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Voleybol Okulu’nun kurucusu Kemal Moral, Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu başkanı Hüseyin Cahitoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Nezaket ziyaretinde konuşan Kemal Moral, Voleybol Okulu’nun sportif faaliyetleri ve tesisleşme konusunda gelinen noktada yapılması gerekenlerle ilgili bilgiler aktardı.
Kemal Moral’ı kabulunde ise konuşan Hüseyin Cahitoğlu, “Başbakanlık 2024 yılında spor alanında birçok başarılı organizasyonlara destek verme ve teşvik etme hedefindedir. Başbakanlığın, spor alanında başarıyı hedefleyen birçok çalışması vardır. Bu nedenle Kemal Moral Voleybol Okulu’nun faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten Cahitoğlu, Kemal Moral Voleybol Okulu’na çalışmalarında başarı diledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.