banner913
banner932
banner1032

Merve Çelebi Balkan Plaj Voleybolu şampiyonu

banner1020

Türkiye Milli Takımı’nı temsilen Balkan Voleybol Şampiyonası’nda mücadele eden Merve-Yaren çifti finalde turnuvanın 1 numaralı seri başı Yunanistan takımını 2-0 mağlup ederek organizasyonu altın madalyayla tamamladı

banner1045
Merve Çelebi Balkan Plaj Voleybolu şampiyonu

banner971
Kıbrıslı Türk voleybolcu Merve Çelebi, Moldova'da düzenlenen Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası'nda partneri Nursel Yaren Şencel ile birlikte Türkiye'yi temsil ederek şampiyon oldu. Finalde Yunanistan'ı 2-0'lık setlerle mağlup eden ikili, Türkiye'nin ardından Balkanlarda da zirveye çıktı.
Türkiye, erkeklerde de Hasan Hüseyin Mermer-Sacit Kurt ikilisinden oluşan milli takımla birinciliğin sahibi oldu.
ÇELEBİ: YORGUN VE HAKLI GÜRÜRÜNU YAŞIYORUM
Elite voleybolcumuz Merve Çelebi elde ettiği Balkan Şampiyonluğu sonrasında şu açıklamayı yaptı:
4 aylık gerek fiziksel gerek psikolojik olarak zorlu bir süreç.. 6 Türkiye şampiyonluğu ve son olarak benim için çok önemli bir hedef olan Balkan şampiyonu olarak sezonu kapatmanın yorgun ve haklı gururunu yaşıyorum”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.