banner913
banner932
banner1032

“Kıbrıs Adası'nın her köşesinde Türk Milleti'nin mührü var”

banner1020

Büyükelçi Feyzioğlu, 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı’nı kutladı

banner1045
“Kıbrıs Adası'nın her köşesinde Türk Milleti'nin mührü var”

banner971
Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, Kıbrıs Adası'nın her köşesinde Türk Milleti'nin mührü olduğunu belirtti.
Feyzioğlu sosyal medya hesabından yayımladığı 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı mesajında, “Kıbrıs'ın fethinin 452.,Türk Mukavemet Teşkilatı'nın 65., Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı'nın 47. yıldönümü kutlu olsun.” dedi.
Feyzioğlu’nun mesajı şöyle:
“Kıbrıs Adası'nın her köşesinde Türk Milleti'nin mührü var. Aynı Milletin asli unsurlarıyız hepimiz. Kimimiz Anadolu'da kalmış kimimiz buraya göçmüş. 1571 veya 1974 sonrasında...
Neredeyse yüz yıl boyunca önce İngiliz  işgalcilere sonra EOKA'cı Rum soykırımcılara karşı direnmiş ve Türklüğünü korumuş Kıbrıs Türklerine, mehmetçiğe, mücahide  selam olsun.
Cümle şehidimize ve ahirete irtihal etmiş gazilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olan gazilerimize sağlıklı nice yaşlar diliyorum.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.